ДОБРЕДОЈДОВТЕ!

Ни претставува чест што сте еден од нашите следбеници. Нашата главна цел е да ги публикуваме резултатите од анкетите поврзани со тинејџерските идоли. Анкетите ги објавуваме на нашата фејсбук страна (тука), а резулатите од нив ги објавуваме токму на овој блог. Ви благодариме на поддршката, ни значи многу!

НАЈДОБРО ПРИЈАТЕЛСТВО ВО ХОЛИВУД

Во нашата нова анкета фановите мораа да бират помеѓу седум искрени пријателства во Холивуд, одбирајќи го најдоброто.Гласови премногу, а резулат само еден-погледнете го во продолжение!


1.NIALL HORAN,ZAYN MALIK & JUSTIN BIEBER
Пријателството меѓу двете ѕвезди од One Direction и Justin Bieber започна откако тие ја имаа нивната прва средба во домот на Bieber, откако тој ги поканил.Познато е дека уште на почетокот на својата кариера Niall изјави дека е фан на Justin Bieber,па овде е и фактот дека кога Bieber го „follow-нал“ Zayn, Niall тажно почнал да ја пее песната на Bieber "That should be me“ (Тоа би требало да бидам јас).На таа средба, Niall и Bieber заедно готваа, а на забавата и се приклучи и Alferdo Florens, најдобриот другар на Bieber.
Постојат гласини меѓу припадниците на двете фан бази дека кога Bieber е во Лондон, секогаш се среќава со момците од 1D, а понекогаш и преспива во куќата на Zayn.

2.SELENA GOMEZ,TAYLOR SWIFT & DEMI LOVATO
Почетокот на пријателството меѓу двете поранешни дизни ѕвезди и кантри пејачката се должи на случајната средба за време на промоцијата на заедничкиот филм на Selena Gomez и Demi Lovato, на која присуствуваше и Taylor.Пред тоа, Selena ја имаше запознаено Taylor и во бекстејџот на доделувањето на EMA наградите во 2009.Selena и Demi немаа ништо против во своето друштво да ја вметнат и Taylor,па така, денес помеѓу нив постои нераскинливо пријателство.

3.JUSTIN BIEBER & ARIANA GRANDE
Пријателството меѓу Bieber и ѕвездата од “Victorious" започна кога Scooter Braun,менеџерот на Bieber, стана менеџер и на Ariana.Оттогаш,Ariana често се појавува на концертите на Bieber ,а имаат и многупати настапувано заедно.За тоа дека имаат блиско и топло пријателство потврди сликата која беше направена на почетокот на новиот дел од турнејата на Bieber, на која тој ја бакнува својата другарка.Иако постоеја гласини дека помеѓу нив има нешто повеќе од пријателство, сепак, Ariana сето тоа го демантираше, а дури и под такви услови нивното пријателство не се прекина.Bieber се има запознаено со бабата и дедото на Ariana.

4.LADY GAGA & BEYONCE
Двете отмени ѕвезди се запознаа во бектејџот на MTV VMA's во 2010 година, а очигледно имаа исти карактери, па набрзо беше објавена и нивната заедничка песна, “Telephone", која стана апсолутен хит.Нивното пријателство никогаш нема да замре.Скоро на сите доделувања на награди седат една до друга, честопати се забележувани како заедно одат во шопинг, во ресторани , па дури и во теретани во периодот кога Gaga ја беше зголемила својата тежина.Исто така, потврда за нивното пријателство е многубројните посети на Beyonce во клиниката во која беше сместена Gaga пред и по операцијата на левиот колк.Од продукцискиот тим на Beyonce беше објавено дека таа планира да ја поведе Gaga со неа на нејзината сегашна турнеја.

5.RIHANNA & KATY PERRY
Пример за вистинско пријателство е она на Rihanna и Katy Perry, кое и покрај голем број падови сепак се обновува.Уште од самиот почеток на нивните кариери беше познато дека тие се во најдобри пријателски односи на кои може да им завидува секој, но, пријателството беше уништено откако Chris Brown застана помеѓу нив.Иако Katy Perry никогаш не потврди, сепак светот многу добро знае дека таа потајно била вљубена во Chris, па откако Rihanna дознала за тоа,настанала вистинска војна која се водеше на сите можни социјални мрежи.Сепак, откако Rihanna беше физички нападната од Chris, Katy Perry беше онаа која застана покрај неа и повторно се смирија.Оваа година,кога Rihanna повторно му прости се на Chris и кога заедно присуствуваа на доделувањето на Bilboard наградите,папараците со будно око го следеа секој чекор на пејачките.Сепак,откако Chris повторно ја изневери Rihanna со неговата поранешна девојка,Katy Perry застана зад својата пријателка и изјави дека идиот како Chris едно време ја уништил неа, а сега и Rihanna.“Таков идиот не ни треба ни на двете.“-беше изјавила таа во бекстејџот, не кажувајќи за кој се однесува, но сепак на сите им беше добро познато за кого станува збор.

6.VANESSA HUDGENS & ASHLEY TISDALE
 
Двете некогашни дизни ѕвезди се запознаа на сетот за нивната заедничка серија “High School Musical" и оттогаш се нераздвојни пријателки.Сега тие го промовираат своето ново реално шоу во кое постојано имаат нови авантури.Познато е дека Vanessa присуствуваше на веридбата на Ashley пред еден месец, па дури и и помага во подготовките за венчавка.

7.RITA ORA & CARA DELEVINGNE 
Rita и британскиот фотомодел се запознаа на една од забавите организирани од ѕвездата на One Direction, Harry Styles.Оттогаш, можеме да ги забележиме дека секогаш се заедно.Честопати Cara останува во домот на Rita да преспие или обратно.На секоја забава,доделување на награди и на било кое појавување тие ги крадат сите погледи со своето искрено пријателство.

21 годишната Cara во врска со пријателството има изјавено:“Таа ми е како постара сестра.Ние не сме како пријателки, туку како вистински сестри.Не постои нешто што ќе не раздели.Секогаш имам потреба од нејзините совети,мислења..воопшто, имам потреба од мојата сестра.“

21 komentar:

  1. Anonimno10/03/2013

    Грешка,Cara има 21 година!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Anonimno10/03/2013

    Многу би сакала Justin и Ariana да се заедно..Премногу ми се слатки! Мислам дека таа има многу добро влијание врз него!! :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Anonimno10/03/2013

    Vanessa i Ashley-OMILENIII!

    OdgovoriIzbriši
  4. Anonimno10/03/2013

    Hahh..me nasmea gifot od Rihanna i Katy Perry :D Preslatki se!

    OdgovoriIzbriši
  5. Anonimno10/03/2013

    Mene me nervira toa sto Demi i Selena ja zemale Taylor so niv..Taylor ja unistuva Selena, Demi treba da prevzeme nesto!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anonimno10/16/2013

      i mene

      Izbriši
    2. Anonimno12/30/2013

      Ej sigrueno.Demi i ljubomorese na Selena zatoj sto e slavna i ima mnogu fanovi i Selena zatoj i se skara na Demi i uste i nema prosteno.A Tejlor sekogas bese tuka za Selena i i pomagase.Ako ja mrazite Tejlor DAJ BOZE DA UMRETE,GROM DA VE POGODI DA DADE GOSPOD.
      Haters gonna hate ;))

      Izbriši
  6. Anonimno10/03/2013

    Neznam zosto, ama Ariana i Justin mi se toooollkuuuu prekrasni..Znaci directioner sum, ama Justin tolku e prekrasen koga stoi do Ariana..Defintivno se eden za drug! :D

    OdgovoriIzbriši
  7. Anonimno10/03/2013

    Ariana treba da se razdeli od Nathan Sykes, neka si go zeme Bieber!

    -Directioner Forever

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anonimno10/03/2013

      Kurvo ne jadi gomna

      Izbriši
    2. Anonimno10/03/2013

      HAhahahah ti ma luda si ili treniras? Sekoj kazuva svoe mislenje, ne znaj mnogu!

      Izbriši
    3. Anonimno12/28/2013

      aJ MA ovco luda Bieber e samo za Sel

      Izbriši
    4. Anonimno12/30/2013

      Justin i Ariana bi bile super par.Mnogu se slatki

      Izbriši
  8. Anonimno10/03/2013

    Rita i Cara se najotkacenite ^_^ My girl :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Anonimno10/03/2013

    Lady Gaga i Beyonce se navistina najdobri.I dvete se zeni so posebni stilovi i pripagaat na visoka klasa! :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Anonimno10/03/2013

    Ariana i Justin zaedno mora!!!

    OdgovoriIzbriši
  11. Anonimno10/03/2013

    Glasav za Bieber so Zayn i Niall, poso sum directioner i smetam deka nivnoto prijatelstvo e klucna rabota poradi koja directionerite i belieberite poveke ne se mrazime (Zboram za cel svet)..

    No, koga gi vidov ovie slikive od Ariana i Justin prosto se vooduseviv.Tolku se preslatkiii!!! Neka bidat zaedno, super par ke se!

    OdgovoriIzbriši
  12. Anonimno10/03/2013

    Gledam deka poveketo ste komentirale Justin i Ariana da bidat par..Ama sfatete deka Ariana e so onoj clenot na The Wanted, Nathan Sykes..A i , ako sakat tie ke bidat zaedno..Tie se samo dobri prijateli i mnogu se raduvam sto Justin ima iskreni prijateli kako nea! :D

    OdgovoriIzbriši
  13. Ne mi se svigja za parfemot na 1D deka samo za zenski e napraven jas sakam maski od niv

    OdgovoriIzbriši
  14. Anonimno1/03/2014

    Justin and Ariana <3 . Не како пар туку како пријатели.А и да бидат пар може :P <3 :D .

    OdgovoriIzbriši
  15. Anonimno1/18/2014

    Сте можеле да ги ставите и Zendaya & Bella Thorne <3
    И тие се BFF ♥

    OdgovoriIzbriši