ДОБРЕДОЈДОВТЕ!

Ни претставува чест што сте еден од нашите следбеници. Нашата главна цел е да ги публикуваме резултатите од анкетите поврзани со тинејџерските идоли. Анкетите ги објавуваме на нашата фејсбук страна (тука), а резулатите од нив ги објавуваме токму на овој блог. Ви благодариме на поддршката, ни значи многу!

СТАРАТА или НОВАТА MILEY CYRUS?

На нашата анкета во која прашавме која Miley Cyrus повеќе им се допаѓа на нашите фанови, добивме резулати дека сепак, старата ѕвезда од “Hannah Montana" е подобра верзија на 20 годишната пејачка.Во продолжение можете да прочитате нешто повеќе за трансофрмацијата на некогашната Дизни ѕвезда.
Можеби проблемите на Miley Cyrus започнаа со проментата на нејзиниот имиџ.Се ќе беше во ред доколку таа едноставно ја скрати својата коса за да ја донира во хумантирани цели,но проблемите се појавија кога младата пејачка и актерка сакаше со целосната промена на имиџот да покаже дека е возрасна девојка и дека воопшто не личи на ѕвездата од серијата преку која се прослави, “Hannah Montana".
Беше објавено дека нејзиниот дечко не се согласува со нејзините сериозни промени, и дека не му се допаѓа нејзиното однесување во јавност.Од тука, започнаа проблемите на младата ѕвезда.Таа сите ги убеди дека навистина е возрасна девојка со неочекуваното музичко видео за нејзината песна “We can't stop" бидејќи видеото содржеше непријатни сцени, а за тоа беше остро критикувана и од јавноста. Но, додека сите ја критикуваа, никој не ја забележа деструктивната Miley.
Всушност, она за што всушност таа пее во нејзината песна е дрогата и во рефренот од песната напоменува дека неможат да престанат со нејзино конзумирање.Иако на промоцијата на песната пејачката демантираше дека пее за наркотици, откако песната го сруши VEVO рекородот, таа сепак призна дека инспирацијата за песната е земена од конзумирањето дрога.Од тука, и необичните сцени во музичкото видео, а со нив Miley сака да покаже дека под дејство на дрога не си свој, се губиш самиот себеси.Дел од зборовите во песната се поврзани со стари американски операции за стопирање на нарко криминалот.
Но, некогашната Дизни ѕвезда не застана на ова..Нејзиниот настап на MTV Video Music Awards ги шокираше сите присутни и гледачите пред малите екрани.Нејзината изведба на нејзиниот хит "We can't stop" и изведбата на песната "Blurred lines" заедно со Robin Thicke, воопшто не беа пристојни и јавноста ги оцени како стриптиз откако познатиот американски пејач и Miley изведоа twerk танц.
Но, и наспроти острите критики, 20 годишната Miley не престанува.Таа сними и сосема необично видео за нејзината нова песна “Wrecking Ball" во кое се појавува сосема гола.Сепак, во видеото доминираат емоционални моменти кои многумина ги поврзуваат со нејзиното момче,Liam.
Сите зборуваат за нејзините изведби и музички видеа, но никој не ѕирнува во нејзиниот приватен живот.Имено, родителите на Мiley се пред развод, таа според изворите за таблоидите е скарана со нив и ја избегнува секоја средба.Нејзиното момче ја избегнува поради проментата на нејзиниот карактер, а сето тоа, според одредени извори предизвикало Miley да започне да користи дрога.
Но, се разбира дека овие информации не се потврдени.Еве дел од изјавите на наводно блиските извори до Miley:
"Таа е многу емоционална и чуствителна личност..За песната “We can't stop" заедно со режисерот и тимот имаа осмислено сосема различни сцени , па дури и кореографија која заедно со танцерите ја вежбаа повеќе од еден месец.Но, планот се измени ненадејно откако Miley ужасно се скара со родителите и Liam,кој и даде до знаење дека претерува и дека него не го интересираат нејзините лични проблеми и од неа побара да се посвети на нивната врска.Ден после тоа таа ги собра сите од нејзиниот тим и им соопшти дека планот се менува.Сите бевме изненадени кога раскажа што се сака да се појавува во нејзиното видео.Бевме зачудени и останавме со отворени усти.И иако глумеше недопирлива девојка, сепак се гледаше дека фали само малку за да заплаче и да падне во депресија.Му беше лута на светот,како светот да и се срушил.Liam и семејството нејзе и значеа многу.Откако нејзиното семејство почна да се растура, а Liam да не ја разбира неа и нејзините проблеми, таа целосно се промени и никогаш повеќе не ја видовме Miley со нејзината искрена насмевка.“-беше изјавил извор за HollywoodLife.
"Miley сака да му се спротистави на животот и да му порача дека не успеа да ја сруши.Сака на сите да им се одмазди за нејзината загуба на семејството и Liam.Таа се оддалечи од сите нив, а тие и беа најважните личности во животот без кои неможеше.Сакаше да им докаже дека може и без нив претварајќи се во лоша девојка.“-беше изјавил извор за DailyNews

"Miley нема да престане со видеата, настапите и работите за кои ја критикуваат.Во сите тие нешта можеби вие гледате лоша и невоспитана девојка, но обидете се да ја видите изгубената девојка во овој суров свет која се обидува да се извлече од проблемите и да им докаже на сите дека може и без личностите кои и беа важни.Обидете се да ја видите разочараната и безнадежна девојка која го покажува тоа на сосема различен начин..Нејзе и е потребна искрена помош.Не и е потребно лошо друштво, доволен ќе и биде само еден искрен пријател кој ќе и мисли добро и ќе ја советува со најдобрите совети.“-изјавија извори за Just Jared

Секако, овде се и податоците дека пред настапот на MTV Video Music Awards,таа имала средба со Liam која не поминала добро.Тие ужасно се скарале,а Liam и кажал и дека му формира лоша репутација, по што Miley бесно заминала и се упатила кон местото каде што се одржуваше годинешното доделување на наградите.

-Според вас, дали Miley е лоша личност како што самата се претставува?

продолжение на нејзиниот живот пред камери, овде:
http://teen-anketi.blogspot.com/2013/09/miley-demi.html

Broj komentara: 36:

  1. Anonimno9/12/2013

    НЕ, НЕ Е ЛОША ! И никогаш нема да биде!!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Anonimno9/12/2013

    глупача ја мразам

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anonimno9/13/2013

      navreduvash nekoi Smileri... Iako za tebe e glupacha ne gi navreduvaj Smilerite
      Pozz :)

      Izbriši
    2. Anonimno9/23/2013

      Mnogu e mila... se staviv na nejzino mesto definitivno taka bi postapila.Pozz do site Smileri <3333333

      Izbriši
  3. Anonimno9/12/2013

    sho beshe sho se napraj...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anonimno9/24/2013

      Bese ubava sega kako nenormalna e

      Izbriši
  4. Anonimno9/12/2013

    Smiler forever :'( <33 mnogu mi e zal sto seto ova i se slucuva na edna prekrasna devojka

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anonimno9/25/2013

      navistina e tazno ali isto e tazno sto nekoi ja navreduvaat...
      Sekoj ke pravi sto saka so svojot zivot. Ne im se mesajte a pa ne gi navreduvajte <3

      Izbriši
  5. Anonimno9/12/2013

    ne mi e jasno na mene zosto morala toa da go napravi??? :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Anonimno9/12/2013

    Мислев дека тоа со дрогата навистина ја спобудалело и се прави поради внимание но изгледа вистината била друга сепак Мајли треба да црпи сила од фановите и да престане со таквите настапи и работа треба да има во мисла дека нејзините фанови се со неа и дека низ светот ја следат милиони тинејџери кој ја подржуваат во се што прави.

    -Directioner

    OdgovoriIzbriši
  7. Anonimno9/12/2013

    navistina e preubava devojka :)

    OdgovoriIzbriši
  8. Brankica Belieber9/12/2013

    -Таа е преубава девојка,со преубав карактер.Мислам дека не и доликува оваа,и тоа што паѓа толку ниско.Мисли дека фановите ја поддржуваат ама не е така.Поранешен Smiler сум,ама таа ПРОПАЃА! Замислува дека со овие безобразлуци ќе стане пославна? Епа не е така.Тоа е прв чекор нарушување на кариерата:Нејзините видео-песни.Доколку има проблеми во животот,може да ги искаже со пристојна песна,а не со вакви одвратни видео-снимки.Доколку е славна,треба да си ја знае точката и границата.Не треба вака да ги разочарува нејзините фанови..Некои вака повеќе ја сакат.Разбирам дека секој познат поп-пејач,треба да си го менува имиџот,и прекрасно од нејзина страна што ја донирала косата,ама оваа нејзиното е тотална ТРАНСФОРМАЦИЈА...Без навреда до Смајлирите или како се викаа,ама таа е ужасна..Тоа е мое мислење,немам ништо против неа,само го искажувам мислењето.Не сум хејтер,и не ја мразам.Сепак,неможам да станам фан или Smiler во ваквите околности..

    Поздрав,до сите нејзини фанови
    #Belieber

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anonimno7/02/2014

      tocno taka! se shto kazha do zbor e tocno! <3 :) sepak so vakvi razmisluvanjanja bi trebalo da si protiv drogata na justin bieber, zatoa shto spomna deka si belieber..nvm, go delam potpolno istoto mislenje so tebe!<3

      Izbriši
  9. Anonimno9/12/2013

    omgg ova ne e starata majli li hannah montana tuku nekooja nova licnost. Neka me izvinat smajlerite ama Majli e uzasna i ja mrazam

    OdgovoriIzbriši
  10. Anonimno9/12/2013

    daj boze da se opravi, ne e na arno seta ovaa golotija :P

    OdgovoriIzbriši
  11. Anonimno9/12/2013

    moze i e tesko, ama nemorase gola da se soblece ebago :p

    OdgovoriIzbriši
  12. Anonimno9/13/2013

    lele za grevota :( Se drogira.... Daj boze da se opravi :/

    OdgovoriIzbriši
  13. Anonimno9/13/2013

    greaota toa navistina e tesko sto i se slucuva :/

    OdgovoriIzbriši
  14. Anonimno9/13/2013

    ne losa.ima pricina zosto bila takva,a posle ja kritikuvaat.sepak mene mi se dopaga starata majli.
    -Poranesen Smiler

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Brankica Belieber9/13/2013

      Причина? Што е причината? Караниците со дечко и и семејството? А,се прашуваш ли ЗОШТО дошло до караници.Заради дрогата? Ако ти си на местото на родителите на Мајли,дали би ја оставила ќерка си да пуши и да се убива знаејќи?
      Доколку и ти си славна,би се појавила гола во видео-песна? Еј! Свести се анонимец,ДРОГА,СЛАВА! Вака,ти би се уништила ли? Би пушела дрога? Би се убивала ли знаејќи го тоа? Пред да пишеш,малку подразмисли ;)

      Izbriši
    2. Anonimno9/24/2013

      Ovaa e mentalno poremetena imala pricina:PPPP Sakala da dokaze deka e porasnata, ama se pokaza kako nedorasnata glupaca .!.

      Izbriši
  15. Anonimno9/13/2013

    nisto ne i fali eden den ke se kae samata ;)

    OdgovoriIzbriši
  16. Anonimno9/13/2013

    Ja sakam takva kako shto e bidejki sum veren smiler:)

    OdgovoriIzbriši
  17. Porano bese poubava :/

    OdgovoriIzbriši
  18. Brankica Belieber9/13/2013

    Многу е уништена..Ќе се кае еден ден за тоа..Си го уништува животот.
    Сепак: НЕЈЗИН ЖИВОТ-НЕЈЗИНИ ОДЛУКИ..
    Ама,таа ПРОПАЃА..БЕЗ НАВРЕДИ! Ајде споредете оваа: http://www.youtube.com/watch?v=My2FRPA3Gf8 со оваа http://www.youtube.com/watch?v=NG2zyeVRcbs&list=AL94UKMTqg-9BmIZ2vnXSofnDUixZK8E4d.. Песните се исти,со ист автор: Мајли Сајрус.. Само споредете..Која е поубава? ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Brankica Belieber9/13/2013

      http://www.youtube.com/watch?v=My2FRPA3Gf8 so ovaa: http://www.youtube.com/watch?v=NG2zyeVRcbs не се отварат линковите нешто -.-

      Izbriši
  19. Anonimno9/23/2013

    Mnogu ja sakav no sega ne nejziniot karakter e celosno izmenet :\

    OdgovoriIzbriši
  20. Anonimno9/23/2013

    vaka Miley Cyrus nema vrska so Hannah Montana!Ne se divete,aloo!Taa samo ja tolkuvase,nivnite karakteri ne se ni malku slichni,ne se lupajte zar roditelite bi se karale zaradi drogata?!Zosto tie da se razvedat,pred da pishete,razmislete!Taa e preubava SEKAKO!A vie kozi/majmuni shto komentirate deka e glupa i ja mrazite,koj pobara vashe mislenje!Aloo!Sigurno ste Swiftie,Directioner ili Belieber(isto e i so pederi)..I vaka kako e da gi navreduvam Justin,Taylor itn itn..
    -jas sum Directioner i veren Smiler..
    Da nabrojam neshto za vas:
    -Znaete kako e narekuvan Biber u svetot?
    *PEDER
    -Znaete Harry kakva korpa i lupna na Taylor?
    *Dodeka ku*vata kazuvase deka Harry ja nateral da ja napise pesnata I knew you were trouble Harry si jadeshe portokali!Korpa brat!
    -Aj sea letnete! :*
    #ProudDirectionerAndProudSmiler

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anonimno9/24/2013

      Ti ne jadi lajna mnogu mnogu toa so vikas za Tejlor, Harry, Justin se ozboruvanja a ova so e ovaaa go gledas so svoi oci sliki, videa, spotovi mislam hellooo luge dali ste pri svest ???

      Izbriši
    2. Anonimno7/02/2014

      epa vaka:
      ko 1.: stom miley nema vrska so hannah montana zoshto vikate deka miley se promenila? od shto se promenila ako e taka a? od starata hannah sekako!
      ko 2.: koj reche deka roditelite se karaat poradi droga! ti se razbira!
      ko 3.: koj reche deka miley e glupa? koj reche deka ja mrazime? si izmisluvash, normalno!
      ko 4.: biber go narekuvaat peder a? HAHAHAH ne e taka dete, ljubomornive makedonci se furaat nessho pa izmislile deka e ''peder'' za da se napraat nessh pametni ko tebe! on barem nesshto postignal vo zhivotot, imal cel, a ne kako vas hejterite!!:**
      ko 5.: znaeme li kakva korpa i aknal harry na taylor? HAHAHAH mislish deka vie hejterite znaete a? ne samo se zamisluvate neshto so takvite ozboruvanja! ni malku nikoj ne dzirnal vo nivniot privaten zhivot za da doznae shto NAVISTINA se sluchuva:** sekako, na papracite i mediumite toa im e rabora, da izmisluvaat raboti za slavnite za da ima interes pa da dobijat pogolema plata !
      ko 6.: nishto ne kazha za 1D a? pa normalno e, koga si Directioner.. neznaev deka vie hejterite pravite samo kako shto vi odgovara na vas...a da beshe belieber 156476062 neshta kje izmisleshe za 1D i Miley!
      ko 7.: ne se lupame nie pametnite, tuku vie hejterite se praite nesho mnogu pametni..
      ko 8.: na tvoite kiksovi i iznapishani gluposti samo bez vrska kolku da se ima nessh napishano, nemozhev da odoleam pa te zatnav so vistinnski argumenti:***
      pozz do smilers & hejters:* <3

      Izbriši
    3. Anonimno9/05/2014

      Epa i tvoite "postuvani" momci,se narekuvani pederi pa belieberite nisto ne se kazale! HARRY E BAKNAL MOMCE VO STUDIO IMA I SLIKI,SITE SE PEDERI OD 1D I STO SEGA KOGA GO KAZAV OVAA STO DOBIV NISTO! I TI NISTO NE DOBIVAS SO TOA,AKO SI SMILER ILI DIRECTIONER,NE ZABORAVAJ NA DRUGITE FAN BAZI I SFATI DEKA NAVREDUVAS KURVO GLUPAVA! GUBI SE AJDE!

      Izbriši
  21. Anonimno9/24/2013

    Kurva -_-

    OdgovoriIzbriši
  22. Anonimno9/25/2013

    Smiler forever !

    OdgovoriIzbriši
  23. Anonimno7/17/2014

    Старата или новата Мајли? Сигурно сите би рекле СТАРАТА но сепак НОВАТА Мајли е подобра.Дали некој би го занимала Хана Монтана во ова време...? НЕ! Немојте да зборувате многу дека Мајли се дрогирала оно ово...Зарем Џастин Бибер не се дрогира...Сепак јас Мајли ја сакам затоа што прави што сака а не што ќе и кажат,не се замара со вашите глупи мислења и има прекрасни песни.....

    OdgovoriIzbriši
  24. Anonimno10/08/2014

    lol,ovaa poludela.

    OdgovoriIzbriši