ДОБРЕДОЈДОВТЕ!

Ни претставува чест што сте еден од нашите следбеници. Нашата главна цел е да ги публикуваме резултатите од анкетите поврзани со тинејџерските идоли. Анкетите ги објавуваме на нашата фејсбук страна (тука), а резулатите од нив ги објавуваме токму на овој блог. Ви благодариме на поддршката, ни значи многу!

НАЈДОБРА ХОЛИВУДСКА ЅВЕЗДА

Преку нашата нова анкета “Најдобра ѕвезда во Холивуд“ го поставивме истото прашање..Одговори многу, а резулатите во продолжение!


Во продолжение, освен резулатите можете да ги проследите и последните скандали на овие холивудски ѕвезди.Бараме ваше мислење за нив-дали сметате дека се вистински или обични шпекулации?

1.Harry Styles

Момците од One Direction ретко кога ги прекршуваат правилата на нивниот тим, па скандалите кај нив се ретки.Големо внимание привлече бакнежот на Harry со неговиот геј пријател во едно од шоута, но од менеџерскиот тим беше објавено дека тоа било претходно осмислено сценарио за рекорден број прегледи на емисијата во живо-што им и успеа на продуцентите на шоуто, бидејќи постигнаа над 20 милиони прегледи преку една ноќ. Уште еден помал инцидент е изјавата на наводни членови на тимот на One Direction,кои наведуваат дека младиот пејач не ги послушал членовите на неговиот тим кои му забраниле да посетува ноќни клубови.Пејачот бунтовно се однесувал и заминал во одреден ноќен клуб, каде според очевидци, претерал со алкохолот и се забавувал со девојки.

ТРАЧ ИЛИ ВИСТИНА

2.Justin Bieber & Zayn Malik

Според бројот на гласовите, Bieber i популарниот член на One Direction,Zayn Malik го делат второто место.

Bieber можеме слободно да го ставиме на врвот на листата на проблематични ѕвезди.Но, неговиот тим успеа да докажа дека половина од пишувањата за него од страна на таблоидите не се вистинити, а повеќе од половина не се поткрепени со докази.
Последен во групата на инциденти е барањето на Bieber до неговите телохранители да го носат на грб додека одат по Кинескиот ѕид, како и тоа што неговите телохранители практично го “бркаа“ низ улиците во Кина додека тој се возеше на својот скејтборд.
ТРАЧ ИЛИ ВИСТИНА

Zayn не го следат некои големи инциденти, освен оние во кои таблоидите пишуваа дека ја принудува својата вереница,Perrie Edwards да ја промени својата вера во муслиманска.Претходно, се пишуваше дека тој ја изневерил својата девојка со келнерка од австралискиот континент.
ТРАЧ ИЛИ ВИСТИНА

3.Demi Lovato

Demi можеме со гордост да ја претставиме како „најмирна“ ѕвезда на која ретко и се препишуваат скандали.Последен скандал беше оној кој и го приреди TMZ, кој објави дека Demi Lovato мисли дека Justin Bieber пее полошо од натпреварувачите во X factor,каде таа е член на жирито.Demi брзо реагираше и објави демант во кој изјави:

Јustin Bieber е колега кој сум го почитувала и секогаш ќе го почитувам.Тој поседува талент,харизма и сетоа она што треба да го поседува една ѕвезда за да биде на самиот врв.Разочарана сум од одредени медиуми кои лошо ги пренесуваат моите коментари.Се надевам дека ваква невкусна ситуација нема да ми се приреди во идно време.“

4.Selena Gomez

И Selena Gomez ќе можевме да ја ставиме во групата на непроблематични ѕвезди, доколку не се појавеше снимка на која наводно телохранителите ја вадат пијана од еден ноќен клуб во Холивуд.На снимката не се гледа јасно дека е таа, но девојката прикажана во видеото многу потсетува на пејачката, па тоа беше причината да се крене огромна бура.Официјални изјави од неа и нејзиниот тим сеуште нема,иако според одредени извори тие се известени за снимката.
ТРАЧ ИЛИ ВИСТИНА

5.Taylor Swift

Taylor секогаш постапува правилно кога станува збор на професионален план, но кога станува збор за постапките на полето на љубовта,баш и неможеме да ја опишеме како таква.Овде се многубројните скандали поврзани со поранешното момче Harry Styles,како и настаните од MTV Video Music Awards.
ТРАЧ ИЛИ ВИСТИНА

6.Ariana Grande

Ниту слатката и неодоливата Ariana не е во добри односи со таблоидите.Младата пејачка секогаш со целосен шарм напредува на професионален план,но не е така и на љубовниот план.После ракинувањето на врската со Jai Brooks, нејзе ја следат прилично големи скандали во кои екс момчето ја обвинува за неверство со нејзиното сегашно момче, Nathan Sykes (член на The Wanted).Таа и нејзиниот тим секогаш ги демантираат ваквите испади на екс момчето на твитер.Сличен проблем младата ѕвезда имаше кога на твитер објави слика со неа и Justin Bieber кој ја бакнуваше во образ.

“Jai е љубоморна личност.Неговите љубоморни испади во последно време ја прелија чашата кога станува збор за трпението на Ariana.Таа се заљуби во Nathan во периодот кога таа и Jai се расправаа на темата за сликата со Bieber, а потоа му соопшти на Jai дека е вљубена во друг..Но пред тоа, таа и Nathan немаа ништо.Таа и Nathan се чесни личности.“-наведуваше извор за американските таблоиди
ТРАЧ ИЛИ ВИСТИНА

7.Miley Cyrus

Доколку почнеме да зборуваме за скандалите на Miley Cyrus,нема да можеме да престанеме..За неа и нејзиното однесување пишувавме двапати, па слободно можете да ги погледнете статиите ОВДЕ и ОВДЕ.

Последен скандал кој ја проследи ѕвездата од Hannah Montana е изјавата дека и се гади од нејзиното поранешно момче, а тука се и невообичаените изјави за нејзиното шоу на MTV, насловено “Miley the Movement"
ТРАЧ ИЛИ ВИСТИНА

Вашите коментари во однос на тоа дали напишаното од страна на таблоидите за овие ѕвезди се вистинити или не, ги очекуваме во коментар! 

ЗАБЕЛЕШКА:ОВА НЕ СЕ НАШИ КОМЕНТАРИ ЗА НИВНОТО ОДНЕСУВАЊЕ,ТИЕ СЕ ПРЕВЗЕМЕНИ И ПРЕВЕДЕНИ ОД ИСТАКНАТИ АМЕРИКАНСКИ И БРИТАНСКИ ТАБЛОИДИ

Broj komentara: 10:

  1. Za Selena Gomez ne e vistina deka taa e pijana bidejki na snimkata zenata e so kratka kosa a i taa vecer koga e snimana snimkata Selena bese na pripremite za Haloween !!!

    OdgovoriIzbriši
  2. Anonimno10/12/2013

    Harry ne e 1,Zayn ne e 2...1D SE ZAEDNO NA 1vo BITCH! -_-

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Anonimno10/16/2013

      TAKA SI E NE TREBALE POSEBNO DA GI STAVAT ONI SE EDNA GRUPA OD 5 CLENOVI NE SE SOLO PEJACHI

      Izbriši
  3. uffff kolku ste vie glupi

    OdgovoriIzbriši
  4. Anonimno10/12/2013

    Za Harry e tocno, poso imase vo zivo se gledav..Stvarno go bakna, a tocno e i toa deka bil vo toj nokniot klub , imase sliki kako izleguva od nego..

    Bieber..pa toj sega e vo tie momenti na zbunetost,ke se izvlece nekako toj..P a i ne e nesto golema rabota sto go nosele..A i rabota im e na telohranitelite da odat, za toa zemaat plata..

    Lovatic sum, i mnogu mi e zal toa tie od TMZ taka i napravija na Demi.

    Za Selena tocno neznam, bidejki sepak ne se gleda jasno deka e taa, no mnogu potsekja na nea.

    Pa za Taylor se znae..Na nea nikoj ne i odgovara.

    Mislam deka Ariana e dobra devojka..I navistina decko i e mnogu ljubomoren.Imase sliki kade i vika..

    A Miley, pred malku procitav i se naeziv..Sram da im e na site sto ja pretvorile vo ona sto e denes. Pa i ima pravo da gi navreduva, zaslusile.

    OdgovoriIzbriši
  5. Anonimno10/13/2013

    abe ajde?
    aj picki ne se mesajte!AKo ne ste belieber-i ne se mesajte,se prajte ko the best page in the world da ste -.-

    OdgovoriIzbriši
  6. Anonimno10/13/2013

    1. Baknezot na Harry i drugar mu bese del od V/P
    2. Bieber: Pa na kraj kraista toa im e rabotata na telohranitelite.
    Zayn:Ne e tocno nikogas ja nema terano Perrie da ja smeni verata i ima kazano deka ja saka bez razlika dali e muslimanka ili bilo sto drugo :)
    3. Demi nikogas go nema navredeno Bieber i izjavata sto ja dala e tocna :)
    4.Ne e tocno devojkata na snimkata e so kratka kosa a i dodeka bila napravena snimkata Selena bila na podgotovki za Halloween.
    5.Taylor nikogas ne znae da napravi balans pomegu karierata i ljubovta kako sto pisuva pesni za bivsite taka go bese i vregala Harry na VMA ali ne mu bese gajle i si jadele portokal :P
    6.Iskreno ne sum vo tek so slucuvanjata so Ariana no ja pocituvam bidejki e primerna i dobra devojka a toa sto toj Jai bil ljubomoren na slikata so Bieber pa LOL sekoj moze da objavi slika so drugar kako se baknuva VO OBRAZ.
    7.Iskreno toa sto Liam i go napravil ne e dobro i sega toa sto mu go pravi duri mu e malku

    OdgovoriIzbriši
  7. Anonimno10/19/2013

    moe mislene
    1.ariana grande
    2taylor swift
    3miley
    4harry
    5jb
    6selena
    7zayn

    OdgovoriIzbriši
  8. Harry:vistina
    JB:vistina
    Zayn:Golem trac
    Demi:Traccccc.........
    Selena:Trac
    Taylor:vistina
    Ariana:vistina
    Miley:Trac bre lugeee

    Objasnuvanje za Miley:
    -Stranava saka da sobere poise fanovi i da se prai best page of the word i pisue za miley gluposti vo koj i Smilers veruvaat
    -Lele taa ne e budala bozee.Miley saka da pokaze deka e polnoletna i deka ne e HM.Saka poveke vnimanie.Pesnata Applause od L.G. ja opisue.Taa saka da kaze deka ima praeno neso i ne e zaebancija.Deka i pominale detskute denovi.Taa saka da kaze deka vo najskoro vreme ke zabremeni(mozebi).
    -Liam ja izneveruval nea,a ne ona nego ili 1000 drugi gluposti.
    Vie ne ste best page of the word i ne se kurcete mnogu.

    OdgovoriIzbriši
  9. Anonimno7/12/2014

    Taylor sovrseno pravi balans pomegu karierata i ljuovta,i osven toa vistinski trac e deka Taylor go vregala harry na VMA,taa samo im se zablagodari na fanovite i na licnosta koja ja inspirirala da ja pesnata I knew you were trouble,koga ja dobi nagradata za istata.Tie se ljubomorni na nea,taa e mirna,pristojna,ima kariera,go pistignala toa vo zivotot sto nejzinite hejteri nemozat i zatoa ja vregaat,no taa i samata ima kazano deka ne im obrnuva vnimanie i voopsto ne gi cita komentarite,pa taka da hejteri naprazno se macite,nisto ne i mozete na Tay.<333

    OdgovoriIzbriši